Koleksi Testimoni

Antara sebahagian koleksi testimoni para pelanggan kami yg dah cuba KHADEEJA PALAZZO (KP) & KHADEEJA SKIRT (KS) πŸ™‚

Rata-rata ramai yg SANGAT SUKA sebab bagi mereka KP & KS ni...SANGAT SELESA, MATERIAL SEJUK, TEBAL, TAK MENCENGKAM PERUT, BOLEH DIPAKAI SEMULA LEPAS BERSALIN, KUALITI TINGGI & TAK MUDAH LUNTUR / LUSUH, dan macam-macam lagi.

1. Koleksi gambar customer memakai KP & KS

kp-gambar-preggy-6-bulan-fb-nur-amirah-izzati

kp-gambar-tinggi-174cm-puas-hati-sangat-sebab-labuh-selalu-order-tempat-lain-dapat-senteng

kp-gambaq-pakai-p-ofis-badan-berisi-selesa-sedap-pakai-tak-payah-potong-kaki-wtpe-hazila-senawi

kp-gambaq-pakai-preggy-30-weeks-fb-noraini-surayafiya

 

kp-gambaq-pakai-kurus-selesa-sangat-bebas-bergerak-sebab-tu-repeat-order-wtpe-nazirah-yu

ks-gambar-cantik-skirt-selesa-bila-pakai

ks-gambar-preggy-21week-sejuk-selesa

ks-gambar-terus-pakai-selesa-sejuk-je

 

2. Testimoni SELESA dipakai ketika MENGANDUNG

kp-sangat-suka-lagi-selesa-dari-seluar-ngandung-biasa-fb-suri-edree

 

kp-gambaq-pakai-puas-hati-selesa-sangat-pakai-fabrik-selesa-bahagian-perut-kelengkang-pun-selesa-wtpe-intan-safinar

 

kp-muat-plus-size-preggy-7-bulan-size-3xl-at-the-moment-tinggi-158cm-tpe-something

kp-nak-promote-kat-kwn-sedap-pakain-time-pregnant-tak-labuh-sgt-tak-nipis-wtpe-customer-something

kp-preggy-36w-pinggang-27-b4-selesa-sgt-sgt2-selesa-nanti-nak-try-skirt-pulak-tpe-something

kpks-komen-sgt-selesa-lebih-46inci-berat-90kg-bleh-pakai-perut-tak-gatal-fb-zubaidah-mohamad

 

kpks-boleh-pakai-selesa-utk-plussize-fb-shasha-basir

 

kpks-cepat-sampai-kain-memang-sedap-lembut-perut-tak-senak-sgt-memeri

 

kpks-kain-jenis-memeri-selesa-bila-pakai-walaupun-tgh-preggy-fb-norhuda-md-saidak

kpks-memang-selesa-walaupun-perut-besar-wtpe-mardiha-mahmud

 

kpks-sgt-selesa-tak-melekat-perut-besar-pun-tak-rasa-ditekan-fb-aqilah-ahmad

 

kpks-suka-selesa-perut-tak-mengah-lagi-dah-harga-berbaloi-kat-luar-lagi-mahal-ieta-rozita

 

kpks-suka-sgt-lembut-pinggang-takde-getah-keras-selesa-pakai-tak-ketat-fb-norhayati-atie

 

ks-dah-beli-6-helai-pakai-masa-ngandung-pantang-sis-nina-amani

 

ks-fb-watie-oyuki-komen-mmg-sedap-pakai-b4-ngandung-n-pas-pun-bleh-pakai-beli-3-tahun-lepas-skang-pun-bleh-pakai-lagi-memang-berbaloi

ks-perut-7-bulan-still-muat-tuuh-ingat-nak-apaki-time-pantang-tp-sebat-dulu-tpe-syuhada-nasir

 

ks-selesa-lembut-tak-mencengkam-wtpe-farah-najwa

 

kp-lembut-sesuai-utk-pregnant-perut-besar-kain-memeri

 

2. Testimoni MATERIAL TEBAL, SEJUK & KUALITI TINGGI

kp-komen-memang-selesa-sedap-sejuk-berkali-kali-basuh-tak-pudar-warna-fb-mimie-syafa

kp-komen-puas-hati-selesa-pakai-material-jenis-berat-fb-salinda-muhamad

kp-selesa-gile-berganda2-selesa-rasa-silap-beli-2-helai-ja-kain-pun-sejuk-tq-freegift-tpe-noraini-johari

kp-selesa-sgt2-suami-pun-suka-sebab-panjang-tak-nipis

kp-tebal-husband-bg-pakai-kat-luar-berbaloi-faizah-ibrahim

kpks-best-giler-tak-rasa-panas-pun-wtpe-customer-15

kpks-dah-4-tahun-masih-boleh-pakai-bagus-material

kpks-lepas-bersalin-boleh-pakai-semula-material-tak-berbulu-tak-lusuh-fb

kpks-material-senang-iron-lembut-harga-berbaloi-berbanding-kt-luar-zuyyin-lynn-hamzah

kpks-sangat-puas-hati-cukup-panjang-tak-jarang-boleh-pakai-solat

kpks-skirt-seluar-tu-memag-selesa-pakai-tak-jarang-wtpe-che-nurul

kpks-suami-bagi-pakai-kat-luar-kain-tak-nipis-syukur-jumpa-palazzo-2-skirt-2-tpe-fb-wanniey

kpks-tak-jarang-tak-melekat-sejuk-tak-sabar-pakai-raya

ks-komen-tebal-kain-lembut-recommended

ks-lembut-sejuk-selesa-fb-ishaniza-ismail

ks-menepati-citarasa-dari-beli-dulu-tak-ngandung-mengandung-n-pas-beranak-pun-bleh-pakai-selesa-sangat-kain-masih-cantik-dah-lebih-setahun-pakai-fb-ayongatikah-zaid

ks-selesa-sangat-kain-tebal-tapi-sejuk-wtpe-suriati-adanan

 

3. TestimoniΒ SESUAI DENGAN TINGGI PEMAKAI

kp-gambar-tinggi-174cm-puas-hati-sangat-sebab-labuh-selalu-order-tempat-lain-dapat-senteng

kp-extra-labuh-tak-pernah-dapat-yg-panjang-cmni-fb-juliza-razak

kp-preggy-4-month-own-label-labuh-elok-tak-singkat-tak-labuh-takyah-alter-suka-material-tpe

kp-tebal-tinggi-kalau-p-beli-palazzo-mesti-singkat-fb-kiera-lovinia

kpks-sangat-puas-hati-selesa-tak-nipis-labuh-utk-tinggi-saya-170cm-fb-nur-salmah-hanafe

ks-saiz-memang-kena-walau-tak-berapa-tinggi-kain-pun-best-nyesal-plak-beli-1-je-fb-nuru-safiah

 

Dah tak sabar nak order? Check out promo seluar Khadeeja Palazzo & promo Khadeeja Skirt SEKARANG ye πŸ™‚

X

Pin It on Pinterest

X